Bloc de notes
< Tornar enrera

Ditxoses xarxes socials!

Data: 24/05/2011 | Categoria: màrqueting

Sembla mentida que una plataforma de comunicació tant revolucionària i divertida passi de ser una oportunitat d’or per parlar amb el públic a ésser un autèntic maldecap per moltes empreses.

Coneixeu algún empresari que tregui pit enumerant la quantitat d’”amics” que té al Facebook? Segur que sí, però pregunteu-los quin profit en treuen; quants nous clients han aconseguit captar, quins són els continguts que els han generat més bon resultats,…veureu-ho com s’arronsen d’espatlles.

Poc a poc les empreses es van adonant que en aquest cas el continent, per bo que sigui, no resol el contingut i que, per tant, la comunicació en xarxes socials pot ser tant aviat la principal font d’informació del comportament del públic objectiu (un autèntic tresor per als professionals del marketing) com ser un “robatemps” modern que no aporta cap benefici a l’empresa. La diferència entre un resultat i un altre depén de nosaltres. Ara més que mai el poder de la comunicació ja no és una qüestió de pressupost sino d’enginy i creativitat per destacar el valor diferencial de les marques i garantir un públic final.

Les xarxes socials ens poden ajudar a aconseguir-ho però no ens solucionen la feina. Potser és que semblaven una cosa i en són altre, punyeteres!

xarxes.jpg